solution pixwords solution Pixwords 2 lettres solution Pixwords 5 lettres solution Pixwords 9 lettres solution Pixwords 11 lettres solution Pixwords 17 lettres 4 immagini 1 parola
Laserski tretmani | Pandja i Maraš

Laserski tretmani

laserskitretmani

LASERSKI TRETMANI:

• Epilacija celog tela • Rejuvenacija lica – fraxel lifting lica i laserska mezoterapija • Uklanjanje strija i oziljaka od akni • Tretiranje inflamiranih regija lica i tela (bubuljice, akne) • Uklanjanje kapilara i drugih vaskularnih malformacija sa lica i tela • Uklanjanje hiperpigmentacija, bradavica i hiperkeratoza • Lečenje onihomikoze (gljivičnog oboljenja nokta)

Lečenje hronicnih rana:

Dekubitalne ulceracije Dijabeticno stopalo Venski ulkus ili venski čir

FOTONA XS DYINAMIS Er:YAG (infracrveni, 2940 nm)

Er:YAG laser se masimalno apsorbuje u tkivu zbog svoje privlačnosti ka void i samim tim je savršen za preciznu ablaciju tkiva. U laserskoj stomatologiji Er:YAG laser je prepoznat kao najtraženiji laser kod obrade tvrdog zubnog tkiva, pružajući hladno bušenje u emajl, dentin, koštanim i kompozitnim plombama bez zagrevanja okolnog tkiva. U estetici i dermatologiji ovaj laser je prepoznat kao zlatni standard u laserskoj hirurgiji i dermatološkoj ablaciji epiderma.

FOTONA XP MAX Nd:YAG (infracrveni, 1064 nm)

Nd:YAG laser se najhomogenije apsorbuje u tkivu čineći ga najidealnijim laserom za hirurško sečenje, dezinfekciju i zahvate na dublje situiranom tkivu. U laserskoj stomatologiji njegova homogena apsorpcija rezultuje izuzetno preciznom isparavanju tkiva sa istovremenom sterilizacijom i koagulacijom, a za vreme rada najvišom snagom pruža visok stepen dezinfekcije. U estetici dermatologiji ovi laserski sistemi se mogu primeniti da termalno i selektivno na najdublje strukture kože kao što su duboke vene i folikule malja.

Prednosti laserskih estetskih zahvata :
Ekonomski opravdani tretmani
Dokazani, prihvaćeni i često efikasniji od drugih metoda
Veći komfor i zadovoljstvo pacijenta
Široka i fleksibilna paleta tretmana

Manje inavazione, bezbednije sa kraćim periodom oporavka.