AKNE FOTONA

Akne i uklanjanje oziljaka od akni
Uz pomoc Fotona lasera mogu se uspesno  tretirati akne I oziljci koji su nastali kao njihova posledica. Precizni laser Fotona Nd:YAG uredjaja prodire u kozu I efikasno ciljano tretira lojne zlezde, smanjujuci rizik od razvoja I pojave novih akni, kao I njihove upale. Kako bi smanjio vec postojece oziljke od akni, Fotonin  laserski tretman   utice na precizno I nezno obnavljanje koze, Primenom ovog tretmana spoljni mikro-omotac koze apsorbuje  Er:YAG laserski zrak sto kao rezultat podstice proizvodnju novog kolagena u kozi I vodi do nestajanja tkiva sa oziljcima.

Brzi rezultati, bez nuspojava I propratnih efekata
Kada se radi o aktivnim aknama, tretman Fotona laserom smanjuje upalu akni kroz fotoselektivnu apsorpciju I kontrolisane efekte zagrevanja. Nd:YAG laser bezbedno prodire u kozu, do optimalne dubine kako bi se termalno I precizno unistili izuzetno aktivne lojne zlezde. Pored termalnih efekata, tretman akni uz pomoc lasera ,takodje, ubrzava process lecenja I stimulise ponovno stvaranje kolagena, sto je vazan korak u dugotrajnom lecenju akni.

Nezno I efikasno uklanjanje oziljaka od akni
Er/YAG laser obezbedjuje minimalno prodiranje lasera i na bezbedan I efikasan nacin obnavlja kozu zahvacenu ozijlcima, pomazuci da se poboljsa struktura koze I ten. Za razliku od hemijskih pilinga I dermoabrazije, obnavljanje koze laserom omogucava preciznost, jer se na mnogo laksi nacin moze kontrolisati dubina koze do koje ce laser prodreti prilikom tretmana. Laser nezno uklanja mikro-tanke slojeve koze na kojoj se nalaze oziljci, omogucavajuci kozi da se regenerise, kao I da  koza zahvacena oziljcima bude zamenjena zdravom, neosteceom kozom koja se nalazi ispod. Ovo je brza, bezbedna I jednostavna procedura.