TRAJNO SMANJENJE I UKLANJANJE NEŽELJENIH DLAČICA

Visoke performanse Fotona tipa Nd:YAG laser sistema sa FRAC3® tehnologijom postavile su novi standard efikasnosti I u bezbednom uklanjanju I u smanjenju nezeljenih dlacica, koristeci inovativni sistem, kojim se uspesno ciljaju folikuli dlake uz pomoc kombinacije selektivne I homogene fototermolize.

Bezbedan za sve tipove koze
Fotona Nd:YAG laseri objedinjuju revolucionarnu pulsnu tehnologiju, kao I trodimenzionalni model na kome ovaj laser pociva (FRAC3®), sto pacijentima obezbedejuje efikasno I bezbedno otklanjanje nezeljenih dlacica . Za razliku od ostalih tipova talasnih duzina I metoda na kojima pocivaju drugi laseri I IPL uredjaji, samo Fotona Nd:YAG moze da se koristi bezbedno na svim tipovima koze. Pomocu inovativnog sistema Fotona lasera moze se uspesno izdvojiti podrucje koje se tretira, a da se pritom ne osteti okolno tkivo.

Uspesnost smanjenja dlacica ovim tretmanom vecinom zavisi od tipa koze I dlake I individualno je od pacijenta do pacijenta, ali isto tako zavisi I od vestine I spremnosti lekara koji ovaj tretman primenjuje. Vecina pacijenata moze ocekivati znacajno sporiji rast dlacica nakon tretmana. Isto tako, te dlacice koje izrastu nakon tretmana su tanje I svetlije, pa samim tim I manje naglasene I vidljive nego pre tretmana.

Visoki ucinak u smanjenju nezeljenih dlacica

U kombinaciji sa specijalnim visokim performansama S-11 Fotona skenera, lako se mogu tretirati velike povrsine kao sto su noge, ledja I grudi I to brzo I efikasno, sto doprinosi tome da su ovakvi tretmani uklanjanja nezeljenih dlacica laserom jedni od najekonomicnijih, posmatrano na duge staze. Zahvaljujuci visokom intenzitetu impulsa Fotona lasera, na brz I efikasan nacin se ravnomerno tretiraju vece zeljene povrsine. U zavisnosti od velicine dela koze koji se tretira, potrebno je 3-5 tretmana (uz razmak izmedju svakog tretmana od minimum 6-8 nedelja) kako bi se postigao zeljeni estetski rezultat.