Rejuvenacija kože lica,vrata i dekoltea

Kolektivna želja za večito savršenim, mladalačkim izgledom je stvorio ogromno tržište za anti-aging tretmane,kako kozmetičke tako I za medicinsko estetske koji su ozbiljniji,trajniji,pa samim tim I opravdano skupljim.

Novine u laserskoj tehnologiji nam sada omogućuju dugotrajniji lep I prirodan izgled kože. Za razliku od tradicionalnih tretmana, Dermoabrazije i hemijskih pilinga, jedinstvene karakteristike laser resurfacing kože omogućavaju tačniju i precizniju kontrolu nad procesom liječenja.

Remodeliranja i pomlađivanje se mogu izvesti ablativno Er YAG laserom ili ne-ablativelno sa Nd YAG laserom, što zavisi od dogovora između pacijenta i lekara o konačnom estetskom rezultatu.Takođe se ablativni I neablativni tretman rejuvenacije može kombinovati kao nova celina antiaging što nam je omogućeno pomoću Fotona Fraxal Rejuvenation platforme.

Toplota laserske energije stimuliše proizvodnju novog kolagena u dermisu, i pomaže da se ubrza proces pomlađivanja , značajno poboljša glatkoća kože i da joj svježiji i zdraviji izgled.