VASKULARNE LEZIJE

U skorije vreme tretmani laserom su postali rutinska procedura kada se radi o uklanjanju raznih promena na kozi, vaskularnih lezija, hemangioma, teleangiektazije, prosireni kapilari na nogama ,telu I licu I angiomi.

Savrseno resenje za vaskularne lezije
Dugi puls Nd:YAG lasera nudi savrseno resenje kada se radi o tretmanu vaskularnih lezija. Pulsevi Fotona lasera prodiru 5-6 mm duboko u kozu, omogucavajuci visoko efikasne tretmane. Istrazivanja pokazuju da preko 75% pacijenata sa dubokim hemangiomima koji se tretiraju Nd:YAG laserom nakon tretmana uocavaju znacajno povlacenje lezija nakon ovakvih procedura.

Bezbedno, efikasno I minimalno invazivno
Energija koju laser proizvodi se apsorbuje pomocu krvi u venama, koje kada se pretvore u toplotu unistavaju venske zidove , pa samim tim I smanjuju prosirene kapilare. U poredjenju sa drugim tehnologijama, koje uglavnom povrsinski unistavaju lezije, Nd:YAG prodire duboko, unistavajuci koren lezija I na taj nacin omigucava pacijentima ne privremeno, vec trajno resenje.

Ovaj process je sasvim bezbedan I za zdrave vene koje obezbedjuju normalan dotok krvi do dela koze koji se tretira,, a imuni sistem pacijenata na svoj nacin oslobadja organizam od mrtvog tkiva preko modrica. Nakon sto modrica prodje, vidi se uspesan rezultat tretmana.